Lidl Kouvola: Aukioloajat, Sijainti ja Palvelut – Opas

Lidl on tunnettu ja suosittu päivittäistavaraketju, jonka myymäläverkosto ulottuu ympäri Suomea. Jos asut tai vierailet Kouvolassa, sinua saattaa kiinnostaa Lidl Kouvola -myymälän aukioloajat, sijainti ja palvelut. Tässä oppaassa käymme läpi kaiken tarvittavan tiedon.

Aukioloajat

Lidl Kouvola palvelee asiakkaita laajoin aukioloajoin, joten voit vierailla siellä kätevästi aamusta iltaan. Alla olevasta taulukosta näet tarkat aukioloajat:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 8:00 – 21:00
Tiistai 8:00 – 21:00
Keskiviikko 8:00 – 21:00
Torstai 8:00 – 21:00
Perjantai 8:00 – 21:00
Lauantai 8:00 – 21:00
Sunnuntai Suljettu

On hyvä huomioida, että aukioloajat voivat poiketa erityisesti juhlapyhinä. Suosittelemme tarkistamaan mahdolliset poikkeukset etukäteen verkkosivuilta tai soittamalla suoraan myymälään.

Sijainti

Lidl Kouvola sijaitsee osoitteessa Lidl Kellomäki, Kellomäenkatu 1, 45720 Kouvola. Myymälä sijaitsee Kouvolan keskustassa, joten se on helposti saavutettavissa kävellen, pyörällä, linja-autolla tai omalla autolla.

Jos tarvitset apua Kouvolan julkisen liikenteen reittien suunnittelussa, voit hyödyntää Kouvolan Reittiopasta. Se tarjoaa reaaliaikaista tietoa busseista ja junista. Reittiopas auttaa sinua löytämään nopeimman reitin Lidl Kouvolaan, oli sitten kyse yksityisautoilusta tai joukkoliikenteestä.

Palvelut

Lidl Kouvola tarjoaa asiakkailleen perinteisen päivittäistavaravalikoiman lisäksi joitakin erikoispalveluita. Yksi esimerkki on pyöräpaja, joka auttaa sinua pyörähuollossa ja -korjauksessa. Jos pyöräsi kaipaa huoltoa tai haluat vain päivittää sen varaosilla, pyöräpaja on oikea paikka sinulle.

Lisäksi Lidl Kouvola tarjoaa ystävällistä ja avuliasta palvelua. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteista, palveluista tai aukioloajoista, henkilökunta on aina valmiina auttamaan sinua parhaansa mukaan.

Lidl Kuusankoski

Jos Lidl Kouvola ei sijainnin tai aukioloaikojen osalta sovi sinulle, voi Lidl Kuusankoski olla hyvä vaihtoehto. Lidl Kuusankoski sijaitsee osoitteessa Lidl Kuusankoski, Kuusankoskentie 15, 45740 Kuusankoski. Myymälän aukioloajat ovat samat kuin Lidl Kouvolan.

Olipa valitsemasi Lidl sitten Kouvola tai Kuusankoski, voit luottaa siihen, että saat korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Lidl panostaa laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, joten voit tehdä ostoksesi huoletta.

“Lidl Kouvola on täydellinen paikka tehdä päivittäiset ostokset laajasta valikoimasta ja nauttia erinomaisesta palvelusta.”

Toivomme, että tämä opas auttoi sinua saamaan tarvittavat tiedot Lidl Kouvola -myymälästä. Toivotamme sinulle mukavia ostoksia!

Artiklen Lidl Kouvola: Aukioloajat, Sijainti ja Palvelut – Opas har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 38 anmeldelser