YouTube-mainokset pois: Näin poistat mainokset YouTubesta Androidilla

Jos olet innokas YouTuben käyttäjä, olet mahdollisesti törmännyt mainoksiin, jotka näkyvät ennen videon alkua tai keskellä sisältöä. Vaikka mainokset ovat välttämätön osa monien sisällöntuottajien toimeentuloa, voi niiden jatkuva toisto ärsyttää joitakin käyttäjiä. Onneksi Android-laitteilla on mahdollista poistaa mainokset YouTubesta käyttämällä erilaisia sovelluksia. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siitä, kuinka voit päästä eroon YouTube-mainoksista Androidilla.

1. YouTube Premium

Yksi helppo tapa poistaa mainokset YouTubesta Android-laitteilla on tilata YouTube Premium. Tämä maksullinen tilauspalvelu tarjoaa monia etuja, kuten mainoksettoman musiikin ja videoiden suoratoiston. Lisäksi Premium-tilaajana pystyt nauttimaan YouTube-sisällöstä offline-tilassa sekä taustatoistona, jolloin voit sulkea sovelluksen ja silti kuunnella sisältöä.

YouTube Premiumin tilaus tapahtuu suoraan YouTube-sovelluksessa. Voit valita kuukausi- tai perhetilauksen, riippuen tarpeistasi. Hinnat vaihtelevat alueittain, joten tarkista hinnasto omalta alueeltasi.

2. Käytä AdBlock-sovellusta

Toinen tapa blokata mainoksia YouTubesta Android-laitteilla on käyttää AdBlock-sovellusta. AdBlock-sovellus toimii samalla tavalla kuin pöytätietokoneiden selaimiin saatavilla oleva AdBlock-laajennus. Se estää mainokset näkymästä YouTube-sovelluksessa, mikä parantaa käyttökokemusta huomattavasti.

AdBlock-sovelluksen käyttöönotto on helppoa. Lataa sovellus Google Play Kaupasta, ja asenna se puhelimeesi. Kun sovellus on asennettu, avaa se ja valitse haluamasi asetukset. Voit myös päivittää sovelluksen Premium-versioon maksua vastaan, joka tarjoaa lisäominaisuuksia ja poistaa mainokset muista sovelluksista.

3. Käytä YouTube Vanced -sovellusta

YouTube Vanced on kolmannen osapuolen sovellus, joka tarjoaa poikkeuksellisen käyttökokemuksen YouTuben käyttäjille. Tämä sovellus toimii päivitettynä versiona perinteisestä YouTube-sovelluksesta, mutta ilman mainoksia. YouTube Vancedin käyttöönotto on hieman monimutkaisempaa kuin AdBlock-sovelluksen, koska se vaatii laitteeseen asennettavaksi myös MicroG-sovelluksen.

Ennen kuin käytät YouTube Vancedia, sinun on ladattava APK-tiedostoja verkosta. Varmista, että lataat tiedostot luotettavasta lähteestä ja että Android-laitteesi on asetettu sallimaan kolmannen osapuolen sovellusten asentaminen. Kun APK-tiedostot ovat ladattu, asenna ensin MicroG ja sen jälkeen YouTube Vanced.

Yhteenveto

YouTube-mainokset voivat olla ärsyttäviä, mutta onneksi Android-laitteilla on useita tapoja poistaa ne. Voit tilata YouTube Premiumin, joka tarjoaa mainoksettoman sisällön sekä muita lisäominaisuuksia. Voit myös käyttää AdBlock-sovellusta, joka blokkaa mainokset suoraan YouTube-sovelluksessa. Lisäksi YouTube Vanced -sovellus tarjoaa mainoksettoman käyttökokemuksen, mutta sen käyttöönotto vaatii hieman enemmän vaivaa. Valitse sinulle sopivin tapa ja nauti youtube-videoiden katselusta ilman keskeytyksiä.

Ofte stillede spørgsmål

Kuinka poistan mainokset YouTube-sovelluksesta?

Voit poistaa mainokset YouTube-sovelluksesta päivittämällä sovelluksen YouTube Premiumiksi tai käyttämällä mainostenestäjää. Lue täältä lisätietoja.

Mitä hyötyä on poistaa mainokset Android-laitteesta?

Mainosten poistaminen Android-laitteesta helpottaa käyttökokemusta ja voi säästää mobiilidataa. Lue täältä vinkit mainosten estämiseen.

Miten voin poistaa mainokset YouTubesta ilmaiseksi?

Voit käyttää mainostenestäjäsovelluksia tai selaimen laajennuksia mainosten poistamiseen YouTubesta ilmaiseksi. Täältä löydät suositeltuja mainostenestäjäsovelluksia.

Mikä on YouTube Premium?

YouTube Premium on maksullinen tilauspalvelu, joka poistaa mainokset, tarjoaa offline-toiston ja muita etuja. Tutustu täällä YouTube Premiumin ominaisuuksiin.

Kuinka poistan mainokset Android-puhelimestani?

Voit poistaa mainokset Android-puhelimestasi käyttämällä mainosten estäjää tai tarkistamalla sovellusten asetukset. Täältä löydät ohjeet mainosten estämiseen Android-laitteessa.

Mistä löydän hyvän mainosten estäjäsovelluksen Androidille?

Google Play -kaupasta löytyy useita hyviä mainosten estäjäsovelluksia, kuten Adblock Plus ja AdGuard. Täältä löydät suositeltuja mainosten estäjäsovelluksia Androidille.

Voinko poistaa mainokset YouTubesta ilman mainostenestäjäsovelluksia?

Kyllä, voit päivittää YouTube-sovelluksen YouTube Premiumiksi tai käyttää YouTuben omaa mainostenpoistotarjousta. Lue täältä lisätietoja.

Onko mainostenesto laillista?

Kyllä, mainostenesto on laillista. Käyttäjät voivat valita poistaa mainokset omista laitteistaan. Tutustu täällä tarkemmin mainosten estämisen lakiasioihin.

Mitä muita etuja mainostenesto tarjoaa?

Mainostenesto voi nopeuttaa sivujen lataamista, säästää mobiilidataa ja lisätä yksityisyydensuojaa. Lue täältä lisää mainosteneston eduista.

Miksi minun pitäisi poistaa mainokset Android-laitteesta?

Mainokset voivat olla häiritseviä, hidastaa laitetta ja kuluttaa mobiilidataa. Mainosten poistaminen parantaa käyttökokemusta. Lue täältä vinkit mainosten estämiseen Androidilla.

Artiklen YouTube-mainokset pois: Näin poistat mainokset YouTubesta Androidilla har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 39 anmeldelser